Melanie Brown, známá jako Mel B, v žádosti o rozvod uvedla, že jí byl manžel delší dobu nevěrný s chůvou jejich dětí, a dokonce měl ženu oplodnit a poté ji donutit, aby šla na potrat. Svou údajnou sokyni v lásce hvězda v rozvodových papírech označila mimo jiné jako „rozvracečku rodin a děvku“.

Jenže s tím Lorraine Gilles (26), která se léta starala o tři zpěvaččiny dcerky, rozhodně nesouhlasí. Rozhodla se, že si takové urážky nenechá líbit a Mel B zažaluje za pomluvu. Kromě toho podle britského Daily Mailu přišla s poměrně šokujícím příběhem, jak se všechno podle ní odehrálo. Mimomanželský vztah totiž neprožívala s filmovým producentem Belafontem, ale právě se samotnou Spice Girl. Ta ji měla dokonce sexuálně zaučit!

Ženy se měly seznámit v době, kdy bylo blondýnce Lorraine teprve 18 let a přijela do Států studovat coby výměnná studentka z Německa. Podle svých slov byla ještě mladá a naivní a o sexu toho moc nevěděla. V baru v Hollywoodu narazila na Mel a jejího manžela, které zaujal její cizí přízvuk. Dvojice ji údajně pozvala k sobě domů, nalila ji alkoholem a přiměla ke skupinovému sexu. Zatímco zpěvačka tvrdí, že Lorraine najal na sex její manžel, mladá žena ovšem namítá, že jí práci chůvy nabídli oba společně. Mel B prý tehdy dokonce povolala své právníky, aby pomohla Lorraine s vyřízením víza.

Od té doby prý Gilles přes den pečovala o děti slavného páru a přes noc byla milenkou Mel. Měly spolu sex několikrát do týdne a postupně se mezi nimi vyvinul přátelský a sexuální vztah, který prý vůbec nesouvisel s manželstvím Mel. Ostatně i Lorraine se posléze vdala za jistého Michaela Bleaua, do jehož firmy Belafonte investoval. Není jasné, zda Michael tušil o sexuálních aktivitách své ženy, zato zpěvaččin muž prý o všem věděl a sám se i zapojil.

„Gilles a Belafonte měli sex jen tehdy, kdy sama Brown manžela vyzvala, aby se k nim v ložnici přidal. V takovém případě Brown buď natáčela sexuální styk, nebo se sama trojky účastnila,“ cituje Daily Mail žalobu Lorraine, které se ale natáčení moc nelíbilo a bála se, že by mohl být citlivý materiál zveřejněn. Odmítá pak i nařčení, že by s producentem byla v minulosti těhotná. Do jiného stavu sice přišla, otcem dítěte měl být ovšem sexuální partner na jednu noc, s nímž se setkala v baru v západním Hollywoodu.

Sama se tehdy s těhotenským svěřila Mel B, která jí měla údajně poradit, aby šla na potrat, zákrok jí zaplatit a zarezervovat též hotelový pokoj, v němž by se mohla blondýnka v soukromí zotavit. Také za Lorraine přišla i s dětmi na návštěvu. „Nikdy nebylo naznačeno, že by Brown věřila, že potenciálním otcem dítěte je Belafonte. Ve skutečnosti Gilles neměla v době neočekávaného těhotenství skupinový sex s Mel a Belafontem už několik měsíců,“ stojí v žalobě.

Lorraine také soudu doložila několik důkazů, mezi nimi i emailové korespondence s Mel. Dříve jí celebrita psala velmi přátelsky, například jí děkovala za čas, který mohla strávit s rodinou Gillesových při návštěvě v Německu. Při delších odloučeních pak Mel milence psala svůj program a naznačovala, že se jí stýská. Jenže v emailech z poslední doby nastal obrat a zpěvačka v nich chůvu propustila.

„Obětovala jsi 7 let svého života a věnovala ho mým dětem a za to jsem ti víc než vděčná,“ napsala Mel B ve zprávě pro Lorraine, ale vzápětí ji varovala, aby se nepokoušela ji nebo jejího muže znovu kontaktovat. Rovněž jí v podstatě vyhrožovala, aby se nepletla do jejich rozvodu a nestranila ani jednomu z nich.

Gilles též uvedla, že pro žalobu se rozhodla proto, že se cítí být „veřejně odhalená, zostuzená a podvedená bezohledným a zbytečným zmíněním jejího potratu v prohlášení Brown.“ Rovněž se ohradila proti tomu, aby byly zveřejněny intimní nahrávky z ložnice, jelikož by to pro Lorraine i její milovanou rodinu bylo extrémně nepříjemné.

Ačkoliv se může zdát příběh chůvy poněkud přitažený za vlasy, její verzi by nahrávalo i to, že sama Mel B se kdysi přiznala k tomu, že prožila čtyřletý vztah se ženou. Uvedla tehdy sice, že už má tohle období za sebou, jenže pak byla spatřena ve vášnivém objetí s dívkou.

VIDEO: Díky skupině Spice Girls se proslavila i Victoria Beckham, která se nyní věnuje spíše módě než hudbě. Mimo jiné ostatním radí, jak vypadat krásně jako ona.

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victorie Beckham? Youtube.com/vogue

Fotogalerie
94 fotografií