Třiadvacetiletou zpěvačku proslavil seriál pro dospívající dívky Hannah Montana, který jí otevřel dveře do showbyznysu a z neznámé holky s andělskou tváří udělal hvězdu. Miley Cyrus se rázem stala světoznámou zpěvačkou, jejíž fanouškovskou základnu tvoří hlavně náctileté dívky. Ovšem její poslední koncert by neměl být pro mládež přístupný!

Miley je svými skandály a kontroverzními výstupy známá, ale její poslední vystoupení opravdu předčilo všechno. Koncert blonďaté zpěvačky, která si před lety nechala ostříhat své dlouhé lokny, se proměnil v porno show, která by měla být přístupná pouze lidem nad osmnáct let!

Zpěvačka vyšla na pódium v dráždivém kostýmu, před fanoušky se vlnila, osahávala tanečnici a posléze zašla ještě dál! Miley přistoupila k davu jásající mládeže a všechny nechala, aby jí sahali na prsa, zadek, ba dokonce i vaginu!

Video z koncertu se objevilo na YouTube, ale není přístupné všem věkovým kategoriím. Kvůli nevhodnému obsahu si ho mohou pustit pouze lidé, kteří potvrdí, že jsou plnoletí. Otázkou je, jak dlouho budou moct teenageři volně chodit na Mileyiny koncerty.

Nevhodné pro mladší 18 let!

Fotogalerie
24 fotografií