Lemmy Kilmister byl rocker každým coulem a jako každý správný rocker si užíval život plnými doušky. Rodák z anglického Stoke-on-Trent sám jednou přiznal, že není den, kdy by mu nedělala společnost flaška Jacka Danielse. Také byl proslulý jako milovník drog. Ovšem, s obojím seknul před dvěma lety kvůli zdravotním problémům.

Jedné lásky se však vzdát nedokázal, a to lásky k něžnému pohlaví. Nasvědčují tomu i poslední fotografie tohoto bouřliváka, které na sociální síti zveřejnil frontman skupiny Skid Row Sebastian Bach deset dní před 2. svátkem vánočním.

Lemmy je na nich oblečený do černé uniformy zdobené zlatem, má propadlé tváře a vykulený výraz. Na jedné z nich pózuje u baru a na druhé s dvěma krásnými prsaticemi.

Právě na 2. svátek vánoční se rocker s chraplavým hlasem dozvěděl, že má rakovinu. O pouhé dva dny později hvězda rockového nebe zemřela.

Smrt zakladatele slavné skupiny oznámila kapela na Facebooku: „Lemmy zemřel po krátkém boji s mimořádně agresivní rakovinou,“ napsala.

S rockerem se na sociálních sítích loučí celá řada jeho blízkých přátel a kolegů.

Ztratil jsem jednoho z nejlepších přátel,“ prohlásil Ozzy Osbourne. „Byl naprosto unikátní,“ řekl kytarista Queen Brian May.

 

Fotogalerie
29 fotografií