Zdrcená Madonna se během koncertu postavila před své fanoušky a spustila proslov, který by klidně mohl být improvizovaný. „Bylo pro mě velmi těžké se při téhle show dostat až sem bez toho, aniž bych zapomněla, co se včera večer stalo. A tak potřebuji využít tohoto momentu ke vstřebání té tragédie, těch tragických zabití, vražd a nesmyslného ukončení drahocenných životů, ke kterým včera večer v Paříži došlo...“, začala zpěvačka.

Chvílemi musela svá slova přerušit. Bylo vidět, že se jí oči zalévají slzami a tíha emocí občas na legendu dopadala tak tvrdě, že se musela nejprve zhluboka nadechnout, než mohla pokračovat.

„Já vím... Znepokojovalo mě to celý den a bylo opravdu těžké zvládnout tuhle show, protože se cítím mnoha způsoby rozervaná. Proč jsem tady nahoře, tančím a bavím se, když lidé truchlí nad ztrátou svých milovaných...“, ptala se sama sebe zlomeným hlasem.

„Nicméně to je přesně to, co tihle lidé chtějí,“ najde v sobě náhle sílu. „Chtějí nás umlčet, chtějí, abychom ztichli. A my je nenecháme. My je nikdy nenecháme,“ dokončila projev působivou myšlenkou a publikum ji odměnilo souhlasným jásotem.

Video
Video se připravuje ...

Madonna v slzách přerušila koncert aby promluvila o útocích v Paříži. youtube

Fotogalerie
8 fotografií