Princ Harry byl seznámen se zpěvačkou Lady Gaga u příležitosti jejího koncertu, na kterém účinkuje společně se zpěvákem Tonym Bennettem. Tato jednorázová akce se konala na pomoc nadaci WellChild. Ta se snaží zajistit péči pro vážně nemocné děti a jejich rodiny. Princ Harry je jejím patronem už od roku 2007.

Lady Gaga nezklamala a opět oblékla oslnivou róbu, která zamotá hlavu nejednomu muži. Její hluboký výstřih tak přitáhl i pohled prince Harryho. Scéna se dost podobala situaci, ve které se před lety ocitl jeho otec, princ Charles. Když se setkal se skupinou Spice Girls, úplně stejně ho vyvedla z míry zpěvačka Geri Halliwell, jejíž výstřih tehdy nebyl o moc menší než ten, kterým se chlubila Lady Gaga.

Zpěvačka s hudebníkem a princem si vyměnili pár vět a také se spolu vyfotili. Harry hodil etiketu za hlavu a s interprety se objal, aby mohli fotografové pořídit co nejlepší snímky. Pak popřál oběma hodně štěstí. Po koncertě se spolu viděli znovu a tentokrát ještě v doprovodu zpěváka Eltona Johna.

Fotogalerie
10 fotografií