Heidi Klum je označovaná za jednu z nejkrásnějších žen na světě a potvrdila to i na letošním předávání cen People's Choice Awards. Na ně zvolila černé šaty poseté kameny s velkým výstřihem, který odhaloval krásné křivky jejích pevných prsou.

Další ženou s dmoucím se dekoltem byla Jessica Alba, která si vzala na sebe bílé upnuté šaty s propínáním vepředu. Stačilo tedy jen jedno trhnutí a popová diva by se ocitla na červeném koberci jen v negližé. Navíc šaty těsně pod kolena byly natolik úzké, že to, co se do nich nevešlo, přetékalo horem ven. A tak pánové měli i v tomto případě výhled k nezaplacení.

A aby toho nebylo málo, do třetice všeho dobrého - velmi odvážně se oblékla i herečka Malin Akerman, která například hrála v romantické komedii 27 šatů.  Rafinovaný výstřih odhaloval více jak půlku Malininých prsou, zároveň se ale herečka nemusela bát o to, že by se jí mohla stát jakákoliv nemilá nehoda.

Tyto tři krásky rozhodně mezi ostatními přítomnými vyčnívaly. Zahanbit se nenechaly ani ostatní, které však zvolily decentnější modely.

V cenách People’s Choice Awards hlasují fanoušci, kteří své hlasy posílají na internetu svým oblíbencům v celkem 58 kategoricích.

Někteří z oceněných:

Nejlepší herečka (celkově, v komedii, v dramatu) – Sandra Bullock

Nejoblíbenější herecký pár – Sandra Bullock, George Clooney (film Gravitace)

Nejoblíbenější herec v komedii – Adam Sandler

Nejoblíbenější herec v akčním filmu – Robert Downey Jr.

Nejlepší herec v dramatu – Leonardo Di Caprio

Nejoblíbenější zpěvák – Justin Timberlake

Nejoblíbenější drama - Gravitace

Nejoblíbenější akční film – Iron Man 3

Nejoblíbenější klip – Katy Perry

Nejoblíbenější televizní komedie – Teorie velkého třesku

Nejoblíbenější televizní drama – Dobrá manželka