Victoria Beckham (39) strávila několik měsíců v Londýně, kde její manžel David Beckham (38) po šestiletém angažmá s kalifornskou Galaxy podepsal smlouvu s francouzským klubem Saint Germain. Victorii kalifornské pláže a ruch Los Angeles evidentně velice chybí a tak hned, jakmile se naskytla příležitost, zavítala bývalá Spice girl do svého milovaného USA.

Victoria se v posledních letech více než zpěvem proslavila svým dobrým vkusem a její návrhářské počiny byly nejednou oceněny. Překvapivě však do Států nezavítala, aby utišila svou nákupní horečku, ale aby si zasportovala.

“Je tak super být zpátky v L.A. a chodit na tůry, kdo by to byl řekl,” okomentovala svou rozesmátou fotografii Victoria.

Překvapení vyvolal nejen úsměv, ale také outfit, ve kterém se do dobrodružství vrhla. Oblíbené vysoké podpatky tentokrát zůstaly v polici a bývalá zpěvačka si výletu užívala v jednoduchých páskových sandálkách, kraťasech a barevně sladěném topu.

Ještě v Londýně Victoria kontaktovala Vévodkyni Kate, aby jí těsně před narozením George poskytla pár mateřských tipů. Jako zasloužilé matce tří ratolestí ji tak Kate pečlivě naslouchala a podle britského Daily Mail dokonce Kate nabídla pomocnou ruku v budoucnosti.

Podle zdroje Daily Mail se chce Kate s Victorií sejít v Kensingtonském paláci, vzhledem k tomu, že Kate není v pozici běžné maminky, která by si jen tak mohla vyrazit na oběd s kamarádkou. Je prý velmi pravděpodobné, že by Vévodkyni Victoria navštívila i s dcerkou Harper (2).   

Fotogalerie
6 fotografií