Zpěvák se narodil v americkém New Jersey, takže když zjistil, co se stalo, předčasně zrušil promo turné v Evropě a vrátil se do Ameriky. Jeho manželka navíc uvízla i s dětmi v New Yorku. „Věděl jsem, že musím být s nimi. Naštěstí jsou v pořádku,“ vysvětlil důvody k odletu Bon Jovi. „Je to jako armageddon. Na místě, kde moje děti surfují, shořelo na 80 domů,“ popsal zpěvák otřesný pohled, který na něj v New Jersey čekal.

Hurikán zabil přes 100 lidí. Sandy dostala východní pobřeží do kolen a bude to dlouhá cesta, než zase povstane. Chystá se do Prahy Město New Jersey má i dalšího slavného rodáka – zpěváka Bruce Springsteena. On, Bon Jovi a mnoho dalších hudebních hvězd se rozhodlo, že uspořádají benefiční koncert a peníze, které vydělají, pošlou na konto amerického Červeného kříže. A jelikož koncert, který se uskutečnil v pátek v newyorském Rockefellerově středisku, je už minulostí, můžete se včas připravit na 24. červen příštího roku, kdy Bon Jovi vystoupí v rámci svého turné Because We Can v pražské Synot Tip Areně.

Příští rok to bude navíc už 30 let, co se dala skupina kolem Bon Joviho dohromady. „Na turné vyrážíme k novému albu What About Now, které vyjde v březnu. Samozřejmě, že budeme hrát skladby, které za těchto třicet let vznikly, ale výroční turné to v žádném případě není,“ řekl Blesku frontman Jon Bon Jovi.

Fotogalerie
7 fotografií