Jedna ze spekulací o smrti Sagea byla, že spáchal sebevraždu. To důrazně popřel právník a přítel herce George Braunstein.

Zároveň zástupce "Rockyho" syna prozradil médiím, že se Sage měl v nejbližší době ženit! Svatba s přítelkyní měla proběhnout již tento víkend spontánně v Las Vegas.

Spekulaci o sebevraždě vyvrací i další z přátel: "Viděl jsem ho před dvěma týdny a vypadal skvěle. Byl zdravý, optimistický a vůbec nevypadal, že by trpěl depresí..." Tak jak to tedy se smrtí Stalloneho juniora je?

Sage mohl být už týden po smrti, když ho našli

Tělo mladého herce bylo nalezeno v pátek v jeho domě v celebritami vyhlášené čtvrti Hollywood Hills v Kalifornii. Našla ho hospodyně, která Sagea na požádání jeho matky Sashy Czack šla zkontrolovat. Nedával o sobě totiž vědět...

Podle serveru TMZ.com mohl Sage Stallone ležet mrtvý tři až čtyři dny než ho objevili, v nejhorším případě zemřel dokonce už před týdnem! Jeho luxusní dům navíc zevnitř zdaleka nevypadal tak dobře, jako zvenku.

Sage žil přitom velmi podivným způsobem života. Jeho příbytek byl zcela posetý odpadky. Všude se nacházely krabičky od cigaret, plechovky od sody a piva a zbytky jídla. Jeho hospodyně měla zakázáno chodit do jeho pokoje, dokonce i klepat na dveře.

Vyšetřovatelé narazili také na dva šuplíky plné všech možných léků. Některé pilulky byly podle jejich slov obrovské. Policisté prozatím vyloučili cizí zavinění a smrt Sagea vyšetřují jako nešťastnou náhodu.

Zdrcený Rocky

Sage Moonblood Stallone byl nejstarším ze Stalloneových dětí, jedním ze dvou synů z prvního manželství. S otcem si zahrál ve dvou filmech, pátém snímku filmové série o boxerovi Rockym Balboovi Rocky V (1990) a ve snímku Denní světlo z roku 1996.

"Sylvester Stallone je hluboce otřesen náhlou ztrátou svého syna Sage. Vyjadřuje soustrast Sageově matce Sashe," uvedla v prohlášení hercova mluvčí Michelle Begaová.

Fotogalerie
14 fotografií