Rychtář ukazoval novinářům poslední obraz Ivety, plakal před objektivy fotoaparátů, ale na pohřbu dělal tajnůstkáře, který s médii nechce mít nic společného. Ochranka ho v krematoriu v pražských Strašnicích směšně kryla pod deštníky.

Vdovec známý svými divokými výstupy na veřejnosti si teď bude mít možnost vše vynahradit na druhém pohřbu. "Pietní rozloučení pro veřejnost s Ivetou Bartošovou se bude konat ve Farním kostele Všech svatých v Uhříněvsi dne 21. června 2014 od 15-17.30 hodin. Od 18 hod bude sloužena mše za duši zemřelé Ivety," stojí na Ivetiných oficiálních stránkách.

Ivetin poslední muž však tvrdí, že jedná v zájmu veřejnosti, aby se mohli se zpěvačkou rozloučit i její fanoušci, kteří v Praze neměli tu možnost, neboť byl obřad soukromý.

Oznámení o místu a datu druhého pohřbu pochází z fanouškovských facebookových stránek Ivety, které spravuje právě Rychtář. Iveta Bartošová spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Policie vyšetřuje spoluúčast, kvůli které již vyslechla několik svědků.

Organizování celé taškařice se ujala předsedkyně fanklubu. I když Rychtář nemá být hlavním organizátorem, podle informací Blesk.cz se vše koná s jeho podporou. Fanoušci se nyní brání, že Rychtář s plánovaným pietním rozloučením nemá skutečně nic společného.

V uhříněveském kostele, kde má proběhnout další rozloučení, Iveta jen před pár měsíci zpívala, bylo to její poslední velké vystoupení:

Video
Video se připravuje ...

Poslední velký koncert Ivety Bartošové v kostele Tomáš Sovinský, David Turek

Podívejte se, jak vypadal první pohřeb Ivety:

Video
Video se připravuje ...

Tohle byla kytka pro Ivetu! Až po pohřbu ji přinesl Macura Ladislav Bína, Blesk.cz