Jako každý týden se ve Výměně seznámíme se dvěma rodinami. Zatímco Martina (47) s Ondrou (34) z Hrusic mají mezi sebou idylický vztah a spolu s dcerkou Kateřinou (8) se přihlásili spíš ze zvědavosti, druhá rodina z Hevlína na Moravě už na tom tak dobře není.

Sebe a své nejbližší přihlásila maminka Mirka (41), které se nezdá, jak její domácnost vypadá. Vše je tam prý špatně a navíc se tam pořád křičí. Problém je zejména v jejím manželovi Honzovi (50), který se rád napije. Po pár pivech dokáže být ale na ženu i na děti Janu (14), Sáru (10) a Honzu (4) pořádně sprostý.

„Né? Tak si vy*er voko. Ty seš největší hajzl vole, kterej je pod sluncem. Teď aspoň vím, co seš zač!" nadává opilým hlasem Honza vlastnímu malému synkovi, když zlobí při uspánání. „To je psychickej teror na to dítě," komentuje jeho řádění náhradní manželka Martina, zatímco se stará o Sáru. I to ale muži vadí a začne znovu s nadávkami. „Leze každýmu do p**ele!" řekne klidně o dceři.

Jak si s jeho příšerným chováním poradí? Sama prozradila, že se právě setkání s podobným typem člověka nejvíc obávala. Teď s ním bude muset strávit deset dní pod jednou střechou. Kolikrát během nich zazní křik a pláč, zjistíte v premiérovém díle Výměny manželek ve středu od 20:20 na Nově.

Tenhle díl Výměny, jak se zdá, bude mít ještě dohru...

VIDEO: Honza se rád napije a nejde daleko ani pro ostrá slova! Útočí i na své děti...

 

Fotogalerie
21 fotografií