Modelka Jitka Boho se proslavila hlavně tím, že vyhrála titul Miss. Poté se dala na pěveckou dráhu, kde se snažila prorazit. Porodila dceru a začala natáčet videa na YouTube. Nyní je jednou z účastníků show Tvoje tvář má známý hlas.

V prvním díle předváděla Beyonce a její výkon jí vynesl první místo. Vítězství však předcházela slovní roztržka s výherkyní poslední řady Táňou Vilhelmovou, která na mnohé diváky působí arogantně a chladně.

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář má známý hlas: Ondřej Sokol bude riskovat život! Tohle v Partičce neuvidíte! TV Nova

„Jitko, já tě vůbec neznám...“ začala Táňa s hodnocením, a než stihla doříct větu, Jitka jí pohotově odpověděla. „Já tebe také ne,“ vyslovila modelka. To způsobilo, že celý sál v čele s Ondřejem Sokolem vybuchnul v hurónský smích. Táňu tato rekce trochu zaskočila a snažila se celou konverzaci obrátit v legraci. Moc se jí to ale nepovedlo. Navíc diváky rozdělila na dvě poloviny. Na ty, kteří ji nemohou vystát, a na ty, kteří nechápou chování Jitky Boho. „Nejlepší bylo, jak Jitka sejmula namyšlenou Vilhelmovou. A ta pak neudržela nervy na uzdě, prý že Jitka je věšák na hadry. Opravdu trapný výpad,“ objevilo se na sociálních sítích. Nakonec však dala Vilhelmová Jitce plný počet bodů a i díky ní vyhrála.

Fotogalerie
27 fotografií