Před prázdninami do Kamenice vtrhla Michaela Badinková (37) alias doktorka Alena Rytířová a na podzim se diváci mohou těšit i na její maminku Jarmilu Kočkovou v podání Jany Paulové. „Je ta, která nemá žádné předsudky. Je šťastná na světě. Užívá, co jí život přináší a rozhodně ho nefláká,“ popisuje svou roli se smíchem herečka s tím, že pořádně zkomplikuje život primáři Mázlovi, který se zakouká do její seriálové dcery.

„Petra Rychlého znám léta. Míšu Badinkovou jsem poznala sice až tady a je báječná, známe se dokonce i s kameramany a s maskérkou, která je skvělá.  Ale přistupuju k tomu s jistým respektem, je to zavedený seriál, a tak se snažím to tady nikomu nepokazit,“ přiznává své obavy Paulová.

Pro mladičkou Simonu Lewandowskou to je první velká role. Deník Aha! vypátral, že z ní mohla být světoznámá modelka. Pro prestižní společnost Elite Model Look nafotila dokonce profesionální snímky. „Už jako patnáctiletá měla obrovský potenciál, byla skvělá. Mohla mít před sebou hvězdnou kariéru světoznámé modelky, ale dostala se na konzervatoř, tak se rozhodla pro herectví,“ prozradil ředitel modelingové agentury Saša Jány.

V oblíbeném seriálu si zahraje Emu Rytířovou, která se zamiluje do mladého Mázla. Jenže kdo ví, zda jejímu půvabu nepodlehne i jeho otec, jehož ložnicí prošlo už tolik půvabných žen!

Fotogalerie
13 fotografií