Video
Video se připravuje ...

Co udělá vítězka Hlasu Hrůzová s miliony? A o co přišla Miss Franková? Redakce Blesk.cz

Příběh jako z pohádky. Ten v současné chvíli prožívá Lenka Hrůzová z týmu Pepy Vojtka, která se stala letošní vítězkou Hlasu ČeskoSlovenska. Za svůj život si sáhla na úplné dno, proto byla v nesmírném šoku, když moderátor Leoš Mareš vyhlásil její jméno. Nevěřila svým uším.

Byla tak zaskočená, že nemohla ani mluvit. "Děkuju, děkuju, děkuju," bylo jediné, co z jejích úst zaznělo. Zpočátku to vypadalo, že ze svého vítězství nemá ani radost, jelikož úsměv na tváři byste u ní jen těžko hledali.

Pak jí to ale došlo, začala skákat radostí a ve večerních šatech sebou plácla na zem. Když se poněkud nemotroně zvedala, málem ji vypadla obě ňadra. Naštěstí si toho všimla a stačila je vsunout zpět do šatů. "Nechci nic říkat. Ty brďo, já budu zpívat," hlásila pak zmateně do mikrofonu.

Video
Video se připravuje ...

Drsňačka z Hlasu: Dopisy mi hážou větračkou rovnou do bytu! Kristýna Léblová, Ladislav Bína

Hrůzová si byla vědoma, že díky svému vítězství, začne konečně žít normální život jako všichni ostatní. "Kdybych vyhrála, to by byla velká úleva, neboť by mi to vyřešilo spoustu důležitých věcí. Konečně by se dalo všechno do pořádku, všechno, co se dá vyřešit finančně," svěřila se Lo Hrůzová Blesk.cz těsně před finále. Je tedy jasné, že částka 2,2 milionu korun (podle kurzu 27,5 Kč za 1 Euro) padne převážně na její dluhy.

Na druhém místě skončila Vendula Příhodová z týmu Michala Davida, jako třetí se umístil Martin Císar z týmu Majka Spirita a bramborovou medaili si odnesla Andrea Holá z týmu Marty Jandové a Dary Rolins.