VyVolení mu přinesli slávu a velké peníze, ale také deprese! Přesto nakonec usiloval o návrat. Jenže Vladko ví, že napodruhé to bude možná ještě těžší. „"Já už jsem jednou vyhrál, a proto je dost nepravděpodobný, že se to bude opakovat," říkal včera ve studiu po úspěšném souboji s Petrem Zvěřinou a Emilem Zajacem. Vladko dostal 86% hlasů od diváků, a tak bylo jasné, že právě jeho chtějí diváci ve vile nejvíc.

Vladko, kterému opět narostly dlouhé vlnité vlasy, prý tušil, že by mohl uspět. Zároveň však o svých soupeřích z řad původních VyVolených říkal: "Myslím si, že oni dva by tam měli jít taky. Navíc já Petra (Zvěřinu z Vávlaváku) nemám a nikdy nebudu mít rád, tak by to bylo zajímavé,“ pronesl Vladko na adresu svých exkolegů bezprostředně po svém znovuzvolení.

Jenže moderátorka pořadu Tereza Pergnerová byla neúprosná a vyslala Vladka osamoceného na cestu do vily, před kterou ho krátce vyzpovídal další z moderátorů Petr Cejnar. "Tohle je už druhý příběh, bude úplně jiný, než byl ten první. Třeba já můžu být teď ta negativní postava," nechal se slyšet Vladko a zamířil mezi ostatní soutěžící, kterých zatím diváci vybrali šest.

Zastihli ho, když se chtěl stěhovat do Španělska

Vladko přitom tvrdí, že ho prdukce oslovila v momentě, kdy zvažoval, co dál. Chtěl se prý přestěhovat do Španělska do Madridu. Na jih Evropy ostatně zmizel i před osmi lety po svém vítězství. S miliony na kontě. „Začínal jsem tam tam od píky. Sbíral jsem ovoce, uklízel byty, myl nádobí, dělal cokoli, hlavně abych se naučil řeč. Chodil jsem i do školy,“ řekl před odchodem do  vily Vladko, který chtěl být celý život tanečníkem. Vyhrané peníze využil do posledního haléře. „Co jsem chtěl, to jsem měl. Nečekal jsem, že to bude takový extrém. Chvílemi jsem měl deprese, ale z toho se musí člověk dostat sám,“ přiznává Vladko, který ve Španělsku našel lásku.

Poprvé promluvil o svém milenci

„Mám přítele, jsme spolu už skoro čtyři roky. Je o třiadvacet let starší a je to učitel. Od svého partnera se potřebuji učit a musím k němu vzhlížet,“ prozradil zamilovaný Vladko serveru super.cz. Vydrží jejich láska Vladkův návrat mezi VyVolené?

Fotogalerie
10 fotografií