Vladko je zpátky! A co víc, po legendárním ostříhání se v přímém přenosu plném slz vypadá znovu tak, jak ho známe ze začátku jeho působení ve Vyvolených. Nechal si opět narůst své kudrnaté havraní vlasy. Schovejte nůžky, aby se historie neopakovala! "V roce 2005 jsem byl v pořadu, který se jmenuje VyVolení. Pro ty, co se narodili pozdějc, tak jsem váš nový hodný strýček," směje se Vladko v upoutávce FTV Prima.

Pracuje opět jako kuchař, ve volném čase prý hodně čte. "Jsem takovej vzdělanější," tvrdí Vladko opět se svým typickým smíchem, který však u něj často střídají návaly dalších emocí. "24 hodin denně se člověk neuhlídá," upozorňuje.

Zvěřina a Emil slibují velkou show. Porazí Vladka?

Kdo se vedle něj bude ucházet o comeback na televizní obrazovku a velký návrat do vily, je přitom už jasné. Petr "nepřijel jsem do Prahy na babetě" Zvěřina a svérázný bavič a horník Emil Zajac.

"Jsem o 8 let starší, odvážnější a odhodlaný jít si za svým. Nebojím se konkurence, nebojím se konfliktů a jsem zvyklý odcházet jako vítěz. Život si užívám naplno. Zatímco ostatní vyvolení odešli s brekem po 1. sérii domů, já jsem pořád tady a vrhnul jsem se do showbyznysu," říká neuvěřitelně sebevědomý Zvěřina. "Já, Emil Zajac, jsem cholerik, sangvinik, šílenec a hlavně komediant. Lepší show, než s Emilem Zajacem, ani nemůžete začít," slibuje pak Emil v televizní upoutávce.

Všichni tři mají jedno společné. Zastesklo se jim po vile, a tak se již dnes večer od 20:15 tak na FTV Prima proběhne mimořádná supervolba, kdy se do vily vrátí některá ze známých tváří. Bude to zkrátka fičák.

Video
Video se připravuje ...

Legendární scénka se stříháním Vladkovy bujné kštice ve VyVolených 1 FTV Prima