To, že si Harry nevěstu nevybral zrovna mezi smetánkou, už je dlouho jasné. Zdalipak ale královská rodina ví všechno o příbuzných Meghan? Radost určitě nemají přinejmenším z jejího synovce Tylera Dooleyho (25). Jeho obživou je totiž pěstování a prodej marihuany.

Dokonce v Oregonu spolu s obchodním parterem vlastní obrovskou farmu a zaměstnává dalších 25 lidí. Za jednu dávku z jeho zásob si účtuje 3,5 až 14 liber (v přepočtu 100 - 400 Kč) a zboží jde samozřejmě na odbyt. Zatímco ve Spojených státech je poměrně nově tento byznys legální, v Británii by mladík putoval rovnou za mříže.

Asi nikoho tak nepřekvapí, že pozvánku na královskou svatbu Tyler nedostal. Přesto na slavnou tetičku nezanevřel a chystá se jí vzdát hold tím, že po ní pojmenuje novou odrůdu, kterou se právě snaží vyšlechtit. Ochutnávky trávy s názvem Markle's Sparkle (v překladu jiskra či záře Markleových) ale asi na svatbě rozdávat nebudou. 

Nejedná se ovšem o první skandál spojený s příbuznými nevěsty. Její nevlastní sestra Samantha Grant (53) s Meghan už asi 10 let nemluví a do médií tak na ní pravidelně plive jen špínu a vyčítá jí, že se vykašlala na jejich tátu Thomase (73) a odmítá mu finančně pomoci.

Podobně se vyjadřuje i Meghanin další sourozenec, bratr Thomas (50). Ten ji obviňuje dokonce z toho, že to byla právě ona, kdo otce dostal na dno. Sám má ale máslo na hlavě. Loni ho totiž zadržela policie poté, co mířil zbraní na hlavu své snoubence Darlene Blount. Ani ta ale není žádný svatoušek, protože během novoročních oslav zase ona napadla jeho a rovněž skončila v base.

Markle tak má zkrátka opravdu vypečenou rodinku. Na veselce přesto nebudou chybět oba její rodiče a dokonce se seznámí i s Harryho rodinou. Otec pak nevěstu povede i k oltáři.

VIDEO:  Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Fotogalerie
46 fotografií