"Vůbec nechápu, co se se mnou v poslední době děje. Nikdy jsme zdravotní problémy neměl a najednou se to na mě valí ze všech stran. Zřejmě mě někdo proklel a seslal na mě zlobu. Poslední kapkou pro mě byl natažený sval na noze na derniéře Draculy. Skočil jsem z hradeb, v noze mi píchlo a věděl jsem, že je zle. Představení jsem odkulhal, pak to zapil na večírku a domů mě musel odvést kamarád," řekl Blesk.cz Hůlka, který je hlavním hrdinou obnoveného muzikálu Lucrezia Borgia (premiéra 10. března 2012 v Divadle Hybernia).

A vzhledem k tomu, že je premiéra až příští rok, museli jsme Danovi položit otázku, zda se jí dožije. "Určitě! Doufám, že noha byla tečka za mou sérií zranění," věří charismatický zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Dan Hůlka se sám diví, že je po tolika zraněních stále mezi živými Jan Jedlička

Prázdniny si Dan rozložil na dvě části. Jedna je sportovní, se svým jachtařským týmem vyrazí na moře, a druhá odpočinková. V lázních chce nabrat síly a hlavně si před podzimní sezónou zregenerovat tělo.

I když se o Hůlkovi říká že je sukničkář, od rozchodu se Šárkou Vaňkovou na jaře v roce 2010 neměl vážný vztah. "Jsme sám, ale pořád věřím, že ta pravá na mě někde čeká. Rád bych už založil rodinu, věk na to mám, ale zatím není s kým," tvrdí zpěvák.

Fotogalerie
7 fotografií