Andrea Peroutová a Šárka Raníková se z důvodů náhlé nemoci z natáčení omluvily. Pro tatínka Petra to byl jistě šok, protože není žádným tajemstvím, že k nim od začátku reality show měl nejblíž. Jediná Jitka, o kterou během pořadu Petr také stál, přišla. Jitka ale i poslední den váhala, jestli by si Petra jako partnera do života vybrala. Na Petrovi bylo zklamání z toho, že mu dvě favoritky nepřišly, hodně vidět. "Mrzí mě, že tu nejsou, ale určitě se s nimi ještě brzy uvidím," řekl nám Petr, který je už šest let rozvedený a novou partnerku si stále hledá.

Manželka na mě hrozně žárlila

Důvodem krachu dvanáctiletého manželství byla velká žárlivost ze strany exmanželky. "Bylo to nesnesitelné, sledovala mě na každém kroku a jelikož jsem ji před dětma nechtěl nijak fyzicky usměrňovat, protože jinak už se to nedalo vydržet, rozvedli jsme se," vypráví Petr, který má s bývalou ženou čtyři děti. Dvě starší dcery má ve své péči a mladší syny si ponechala v péči exmanželka. "Stále se ale navštěvujeme, k synům to mám necelý kilometr od mého domu," dodal Petr.

Fotogalerie
7 fotografií

Produkce slibuje minimálně jeden happy end

Machala je také v televizi pečený vařený, prošel si totiž několika soutěžními pořady jako například Kufr, Gladiátor nebo Riskuj. To, jestli najde své štěstí a partnerku v pořadu Hledá se táta a máma, se dozvíme až z obrazovek televize Prima.

Tatínkovi Michalu Dvořáčkovi (35) a mamince Barboře Trávníčkové (35) přišlo o mnoho více nápadníků než Petru Machalovi, ale jestli si mezi nimi vybrali životního partnera, se dozvíme až ke konci pořadu. Produkční tým TV Prima ale slibuje, že minimálně jednoho happy endu se v pořadu dočkáme.