Herečka má k tanci hodně vřelý vztah. „V minulosti jsem se jím hodně zabývala a tuhle vášeň po mně zdědila i dcera Kristýna, která studuje balet na státní konzervatoři,“ rozpovídala se Kateřina. „S tanečnicí Ninou máme i několik společných rysů a navíc jsem se dramaturgii zřejmě hodila i typově. Vyšší krátkovlasá blondýna v Ordinaci ještě nebyla,“ svěřila s úsměvem herečka.

Bude učit tančit prince a SuperStar

Podle informaci Blesku se nebude postava Kornové na obrazovkách objevovat často, ale bude v seriálu působit dlouhou dobu. Nejčastěji bude Kateřina hrát po boku herce Jana Čenského, primáře Davida Suchého, a jeho seriálového syna Maxe Suchého, zpěváka a herce Bena Cristovaa. Toho bude v Kamenici učit tancovat.

„Bena jsem samozřejmě sledovala už v soutěži Česko Slovenská SuperStar. Byl jedním z mých favoritů, už proto, že skvěle tancoval. Jsem z něj nadšená, líbí se mi jeho charisma a odstup, který si zachovává od svého okolí. Jan Čenský je galantní gentleman a skvělý herec, jak jsem poznala sama na vlastní kůži. Pohybovat se v jeho blízkosti je pro každou ženu velmi nabíjející,“ pochválila své herecké kolegy Kornová.

Fotogalerie
2 fotografie