Ví, jak na to! Opatovský se ve slovenském showbyznysu pohybuje již nějaký ten rok, a tak velmi dobře ví, jak lidi zaujmout. Píseň Prší se Opatovský rozhodl inovovat a za tím účelem oslovil Superstáristku Moniku Bagárovou, která mu přinesla štěstí.

Na jejich společný duet si během týdne kliklo na serveru youtube.com přes 170 tisíc fanoušků. Takový úspěch mezi fanoušky pomohl klipu k tomu, že se probojoval až do vysílání MTV. „Duet s Monikou má obrovský úspěch, ze kterého se oba těšíme. Píseň Prší se stala velmi úspěšnou a lidé si ji na koncertech začínají žádat," řekl pro server Čas.sk Opatovský.

"Klip k písni Prší bude mít premiéru v úterý v 17:40 na česko-slovenské MTV," raduje se z úspěchu zpěvák, který plánuje pokračovat ve spolupráci s Bagárovou. "Mám pro Moniku připraven další song, na kterém se chci podílet jako producent a autor. Uvidím, zda se bude Monice líbit, "skromně dodal Robo. Ten již v září vypustí další singl k novému albu, které by mělo vyjít příští rok.

"Takový úspěch jsem nečekala, je to skvělé, že se tolika lidem klip líbí. Navíc Robo je úžasný, už se těším na další naši spolupráci," řekla Blesk.cz šťastná Monika.

VIDEO: Na klip k písni Prší si během týdne kliklo už přes 170 tisíc fanoušků. Díky tomuto číslu se song probojoval až do MTV.

Video
Video se připravuje ...

Klip Prší: Robo Opatovský a Monika Bagárová Youtube.com

Zdroj: Čas.sk