„Tolik energie, co mám teď, jsem nikdy neměla. Kolikrát za víkend stihnu odzpívat i čtyři kšefty. Manžel jezdí se mnou, přece jenom za tři týdny rodím, ale velmi často řídím já," prozradila Blesk.cz Míša, která má termín porodu na začátku září.

„Chtěla bych co nejdřív po porodu začít pracovat. Manžel bude na mateřské, protože mám na konec roku nasmlouváno spoustu zpívání na akcích. S produkcí muzikálu Děti ráje jsem se domluvila, že už v listopadu budu hrát. V roli Evy se alternuji jen se Šárkou Markovou, takže od 17. září až do mého návratu bude hrát sama," plánuje těhulka.

I když Míša i její manžel znají pohlaví miminka, před veřejností ho tají. „Chceme svou rodinu a kamarády překvapit. Akorát jména už máme vybrané, holka bude Eliška a kluk Honzík," usmívá se Nosková. Zpěvačka má za devět měsíců jen o čtyři kila víc než před otěhotněním. „V prvních měsících jsem měla strašné nevolnosti a vůbec mi nechutnalo jíst, takže jsem dost zhubla. Až od šestého měsíce se vše srovnalo a začala jsem si jiný stav užívat," tvrdí nastávající maminka.

Fotogalerie
7 fotografií