Do poslední chvíle nebylo porotcům jasné, jak se která dívka umístí…

Prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová prozradila, že Aneta byla velkou favoritkou už od začátku soutěže a svoji pozici si právem vybojovala. Její tvrzení vyznělo velmi přesvědčivě a jednohlasně.

Čtěte také:
Miss ČR očima Františky: Těžká nuda a krása bez života

Miss ČR Aneta Vignerová si rozbila žezlo

Avšak Blesk.cz získal výpověď jednoho z porotců, plastického chirurga Doc. Jana Měšťáka, který jednohlasnou shodu vyvrátil. „Víte, je strašně pestrá škála porotců, tentokrát to bylo nesmírně náročné, nesmírně tvrdé, tak, že jsme se museli navzájem sobě omlouvat.“ Porotce Měšťák považoval za favoritku dívku s číslem dvě Nikol Riškovou, která se jemu osobně velmi líbila, ale s takovým názorem byl v porotě téměř sám, nakonec aspoň vyhrála u diváků jako Miss sympatie.

„Panovali šílené rozbroje, do poslední chvíle, ani když už bylo vyhlašování vítězek, jsme nevěděli, kdo bude na prvním, druhém a třetím místě,“ řekl Měšťák a dodal „Líbila se mi i Hana Věrná, protože je inteligentní, neviděl jsem na ní nic, co by mě rušilo, nemůžu říct, že jsem v rozpacích, ale tentokrát ten výběr byl velmi složitý.“