PŘIPRAVUJEME PRO VÁS ONLINE PŘENOS!

Slavnostní večer zahájí jejich duet Krása, nikoli naživo, ale z projekce, a do toho se na pódiu objeví moderátoři Bílá s Gottem. Dvojice představí krásné dívky a začne se soutěžit. „Předtím ale s Lucií předáme žezlo těm pravým moderátorům večera,“ upřesnil v pátek Karel. Lucie potom ještě zazpívá zbrusu novou písničku Už nikdy víc a Karel staronovou Vstříc náhodám.

Fotogalerie
1 fotografie

Celou letošní Miss obléká Liběna Rochová, jen Gott si vymínil výjimku. „Já mám nejraději osvědčená kvádra ze svého šatníku,“ přiznal včera Blesku na zkoušce. To Bílá svou dvorní návrhářku Rochovou nezradila. „Jiné šaty než od Liběnky vlastně ve skříni ani nemám,“ přiznala Lucie, která kvůli soutěži krásy podstoupila také změnu účesu.

„Jde o polodlouhé mikádo, naposledy jsem podobně Lucku ostříhala před vyhlášením Slavíků,“ svěřila Blesku Helena Dostálová, která dělá Bílé dvorní kadeřnici už jedenáct let. „Naprosto všechno nechávám na Helence, která mě zná a ví, co mi sluší nejvíc. Jediné, čemu bych se bránila, by byla trvalá nebo odbarvení vlasů,“ dodala Lucie Bílá.

„Přenos trvá dvě a půl hodiny a je rozdělen na dvě části, které rozdělí zábavný dokument ze soustředění missek, který jsem točil v Dubaji,“ vysvětlil Blesku režisér večera Jiří Adamec. Kromě Slavíků vystoupí i Pavel Šporcl nebo taneční skupina Penfull a vzácným hostem finálového večera se stane Miss World 2008 Ksenia Sukhinova (22), která do Prahy přiletěla už včera v poledne.