„Svatba bude plná katastrof a bláznivin. Svatebčané mají za úkol přijít v maskách a s tím je spojeno plno kuriozit. Třeba tasím meč, výzdoba spadne do chlebíčků, začne hořet a nevěstě chytnou šaty,“ prozradil Blesku ženich Vágner.

Svatební veselí skončí v nemocnici. „Lukáš Beneš mi unese nevěstu, a nakonec skončí oba na porodním sále s Terezkou Valšíkovou, která v masce jeptišky začne rodit,“ smál se Vágner. Když se ve skutečnosti ženil se svou Gábinou, měli na sedmdesát hostů. „Osm z mé strany a zbytek byli příbuzní Gábiny z Moravy,“ vzpomíná Petr vesele. Při vlastní svatbě se musel starat o hosty, aby jim nic nechybělo, zatímco při seriálové veselce přišel k hotovému.

Fotogalerie
3 fotografie
„Produkce měla všechno připravené, bylo to pohodové natáčení, taky jsem už věděl, do čeho jdu,“ dodal Petr. Jemu jde v Ordinaci za svědka Petr Rychlý jako Čestmír Mázl a Ivaně Jirešové Markéta Plánková coby doktorka Tárová. Vágner ještě netuší, zda jim scenáristé v budoucnu nadělí nějaké miminko. Seriálový děj bude totiž akčnější, diváky čeká víc medicínských případů a těžkých zranění.