Jak jinak si lze vysvětlit zcela nevhodnou kombinaci bílého prádla a "černé záclony", která odhaluje partie, jež k výstavním rozhodně nepatří? O celé charitativní prohlídce čtěte více ZDE!

Fotogalerie
5 fotografií

Co na to odbornice na módu Františka?

"Tleskám všem čtenářům, kteří si tipli, že průsvitný krajkový hábit odhaluje křivky herečky Ilony Svobodové alias Jitky Farské, sexy maminy z televizní Ulice. Teď už se jen zbývá zeptat, proč si takové šaty oblékla.

398297:gallery:true:true

Kdo donutil Ilonu Svobodovou, aby si na módní přehlídce spojené se zmíněným TV seriálem, vzala průsvitnou kreaci na sebe? Proč jí nikdo neřekl, že v rozevlátém empírovém modelu zezadu vypadá jak paní radová, která si v budoáru zapomněla sundat kozačky?

Tvůrce této krajkové róby jaksi zapomněl na podšívku. Anebo ji schválně v rámci povinné nadsázky a požadovaného efektu přehlídkového mola vynechal. Pokud tomu tak bylo, měl si vybrat jinou modelku. Vyšší a štíhlejší ženu. Každopádně by se slušelo dámu svléci z bílých bombarďáků a dát jí černé prádlo včetně koketních samodržících punčošek," říká o modelu Františka Čížková!