ONLINE CHAT
Jaká je podle vás nejvíc sexy herečka/zpěvačka? A herec/zpěvák? :-)Kamarádíte se sami s někým ze šoubyznysu?(Lenka)
Foto
Děkujeme všem za otázky a omlouváme se těm, kterým jsme nestihli odpovědět. Chat je u konce a musíme fičet. A nyní k těm sexy herečkám - Erik: Megan Fox. Čeněk: David Hasselhoff.
Eriku, jak te tak vidim na fotu, co bys rekl na depilaci voskem?:D...dobry napad na video co?:D(Tomas)
Foto
Do ViralBrothers jsem šel jenom s tím, že jednou se třeba zadaří a osloví nás jako sponzor výrobce žiletek a depilačního vosku. Zatím bohužel nic :-((( Erik
Byli jste někdy v Prostějově nebo Olomouci ? (Ivana)
Foto
Oba dva jsme v Olomouci studovali na Palackého univerzitě. Erik studia dokončil, Čeněk se stále hledá :)
Ahoj, říkali jste, že chystáte nějaký nový projekt? Kdy to přijde?(Kamil)
Foto
Ahoj, chystáme několik nových projektů. Včas se o nich dozvíte.
Je možný ve vašem videu někdy účinkovat? chtěl bych taky aby mě lidi poznávali na ulici a holky ze mě byly hotovy :D klidně vám i zaplatím :D :D(kokeš)
Foto
Sledujte naše fanpage na Facebooku. Občas někoho hledáme a dozvíte se to tam. Spousta lidí už se takto do našeho videa dostala.
Ste super! Pozdravujeme vas z KOSIC !!!(Maja s rod.)
Foto
Jéé, to jsme rádi, že nás někdo sleduje i v zahraničí.
Máte rádi město Příbor?(Tomcek.eu)
Foto
Čeněk: Žil jsem tam 18 let a je to super městečko. Rád se tam někdy na víkendy vracím.
Ahoj zajimalo by me, jak dlouho trva natoceni jednoho dilu? Jde o hodiny, nebo spis dny? Preju jeste hodne dalsich zdarilych videi a mnoho spokojenych odberatelu ;-)(Olina)
Foto
Ahoj, Olinko. Ono se to nezdá, ale je to docela fuška. Ve výsledku 2 minuty videa, ale stojí za tím skoro 3 týdny práce. Nápad, scénář, kreativa, příprava, realizace, produkce, postprodukce. Není toho málo :)
A kdo je Lenka Kučavíková?(Minus)
Foto
Tohle je hluboká filozofická otázka, na kterou se stále snažíme nalézt odpověď.
Čau kluci:-) Nemám žádnou otázku.Asi jen to,že jste prostě výborní.Váš humor mi opravdu přišel na chuť:-) Přeji hodně úspěchů:-)(Barbora)
Foto
Barboro děkujeme, takové otázky máme docela rádi :)))
čauky čauky čaaaaau!! úplně vás znožňuju skvěle vystihujete podstatu tadytěch rozumbradů všech... chtěla bych nosit vaše děti :), jste zadaní? terka(Tereza, Praha)
Foto
Děkujeme. Kam bys nám ty děti chtěla nosit? :)
Zdravíčko :) Mám návrh na další vaše debilní kecy.. co udělat Debilni kecy - Debilních keců.. Určite každy (včetně mě) nějakým způsobem reaguje stejně na vaše videa a vznikají zde další debilní kecy.. nicméně moc vám fandím a jen tak dál pánové :)(Veronika)
Foto
To nás zatím nenapadlo. Verčo, a jak reaguješ ty na naše videa? (Začínáme dělat průzkum)
Dá se natáčením takových videí uživit? Kolik za ně máte? A co je hlavním zdrojem vaší obživy? :-)(Dodos)
Foto
Určitě se tím dá živit, pokud si dokážete sehnat sponzory a podobně. Funguje to ale hlavně i díky tomu, že dokážeme zastat spoustu činností. Jsme scénaristi, kameramani, herci, režiséři, střihači, zvukaři a v neposlední řadě i klapkaři, ale na to je specialista hlavně Erik :)
Jste transexuálové? (Jakub)
Foto
Pouze Čeněk :-(
Cau, co chystate dal? Zivot YouTube hvezdy nebyvy moc dlouhy(Tomas)
Foto
Určitě plánujeme zůstat na YouTube. Je to naše priorita. Populární YouTubeři ve světě fungují již několik let a myslíme si, že do budoucna bude vliv YouTube čím dál větší.
Ahoj,chtěla jsem se zeptat kdy bude další díl pomsty? :)(Baruna)
Foto
Erik: Rád bych odpověděl, ale mám takový problém. Sedí tu vedle mě Čeněk ... :)
Soupeříte o odběratele s jinými českými nebo slovenskými vlogery nebo letsplayery? :)(Defi Bitch)
Foto
Ahoj, snažíme se mít hlavně co nejlepší obsah. Odběratelé pak přibývají sami. S vlogery a letsplayery nesoupeříme. Děláme trošku jiná videa, takže to se moc porovnávat nedá.
Ahoj kluci, chtěla jsem se zeptat jestli ty hlášky opisujete z internetu nebo je vymýšlíte všechny sami? Mám vás moc ráda a Čeněčka miluji a závidím Kučavíkové :-) vaše Daniela(Daniela)
Foto
Ahoj, nejdříve si napíšeme scénář sami, poté průzkum širšího okolí. Cílem vždy je zařadit tam hlášky, které zná co nejvíce lidí z každodenního života. Čeněk: to je milé :)
zdarec pánové, kde jste prosím na tento nápad přišly, ze života?? díky. (honza ryškaa)
Foto
Většina hlášek je inspirována opravdu pouze a pouze skutečnými událostmi, tedy životem.
ahoj, s tou pomstou Erik v kokonu jste to totálně podělali, do té doby to bylo i celkem uvěřitelný, ale tohle reálný nebylo. Bez spolupráce se "spícím" člověkem nebylo reálný ho dostat do vzduchu k přilepení(Standa)
Foto
Kde jsi přišel na to, že se lepil ve vzduchu? Pomáhalo mi několik lidí a postavili jsme ho na stůl a potom pořádně přitejpovali. Erik má z toho doteď trauma .. například, když v televizi sleduje přírodopisný seriál o motýlech v kokonu :) Čeněk
Jake drogy berete?(Mario)
Foto
Žádné drogy už nebereme. Maminky nám zakázaly píchat si marihuanu :(
Netoužili jste někdy dělat skutečné umění? Nemáte potřebu jít víc do hloubky, když máte prostor a příležitost? Nebo Vám křepčení á la Mareš vyhovuje? Je to to, co chcete skutečně v životě dosáhnout?(pavel)
Foto
Nám jde hlavně o to pobavit co nejvíce lidí, pokud takovou masu lidí bude bavit stále naše současné pojetí, tak jim to budeme nabízet. Trošku nás mrzí, že naši tvorbu nepovažujete za hluboké umění :) .. My jsme si to doteď mysleli :((
Co takhle debilní kecy v MHD?(Marty)
Foto
Díky za tip Marty. Jak pojedeme z redakce Blesku zpátky domů, samozřejmě sockou, tak zapínáme diktafony a budeme mít uši na šťopkách!
Ahoj, byly začátky těžký? Jak dlouho trvalo, než jste se zviditelnili? Dík moc. Držím vám palce kluci.(Benjamin T.)
Foto
Zdravíme Benjamina! Spousta lidí nás zná teprve chvíli díky debilním kecům, nicméně točíme už alespoň 5 let, takže pár let to trvalo všechno dopilovat :) Díky za držení palců, jsi frajer!
Čus klucí, jste bezva jen tak dál. Nejlepší jsou kecy pražáků, hodiny oni nikdy neviděli hodiny, hni se hni se, účka jsou nejhorší řidiči :-)(Pavlína )
Foto
Čus holkó!
ahoj kluci, jen vám chci popřát spoustu nápadů, a štěstí, náš 9 letý syn je vaším věrným fanouškem:-)tak šup do nových akcí:-))ps. nejvíc se mi líbily kecy bna dovolený:-)))ahoj jana(Jana Rychterová)
Foto
Děkujeme, jsme rádi, že nás sledují jak devítiletí kluci, tak i jejich sympatické maminky.
meli byste natocit video-debilni kecy politiku.(fifinka)
Foto
Není třeba tohle točit, stačí zapnout televizi a sledovat poslaneckou sněmovnu v přímém přenosu. To se dá těžko trumfnout :)
Jaký další kecy chystáte díky za odpověď(jajajy)
Foto
Zatím je to tajné, ale můžeme prozdradit, že se již brzy objeví na vašich monitorech.
já vás lovujuuuuuuuuuuuuuu :-* :-D(Petra)
Foto
Zdravíme všechny, to je ale krásná první otázka, Petro :) My tebe taky!