Na sociální síti a internetu se objevily dokumenty, ve kterých měl hokejista nabízet herečce alimenty ve výši 25 tisíc korun měsíčně na oba chlapce. Záhy se ale objevil druhý dokument hovořící o 60 tisících korun měsíčně s tím, že ten první byl zfalšovaný! Z toho jde jednomu hlava kolem. První informace přitom zněly, že Tomáš Plekanec Lucii podle našeho zdroje nabídl, že jí nechá byt na Kavčích horách v hodnotě 25 milionů korun a k tomu dalších pět milionů v hotovosti. Dále uvedl, že bude platit veškeré náklady na děti a bude posílat alimenty ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně na oba syny.

Nové informace ale naznačují, že taková nabídka byla pro Lucii nepřijatelná, protože ona chce v Kanadě vysoudit mnohem víc. „Lucie chce 7 milionů dolarů a také měsíční alimenty ve výši 30 tisíc dolarů. Tomáš má pak zaplatit i soudní výdaje ve výši 100 tisíc dolarů,“ tvrdí zdroj Blesku z okolí Plekance s tím, že i tak platí přenechání bytu a další výdaje.

Pokud by se jednalo o částky v amerických dolarech, pak by Lucie žádala 154 milionů korun jednorázově, 660 tisíc korun měsíčně na alimentech a soudní výdaje ve výši 2,2 milionu korun. Pokud by šlo o částku v kanadských dolarech, tak by hokejista trochu ušetřil. Jednorázově by zaplatil 119 milionů, měsíčně na alimentech 510 tisíc korun a za soudní výdaje by zaplatil 1,7 milionu korun.

A kvůli takovým penězům je zkrátka pro Lucii Vondráčkovou výhodnější podstoupit rozvodové martýrium v Kanadě, byť předmanželskou smlouvu podepsala v Česku.

Fotogalerie
54 fotografií