Své psí mazlíčky vyvedly na zábavný den v parku v Uhříněvsi mnohé celebrity, například herečky Lenka Zahradnická (33), velká milovnice zvířat Alice Bendová (44), Mahulena Bočanová (51) či Ivana Jirešová (41), moderátorka Ester Kočičková (50) a zpěvačka Dannie Ella (28). Pány pak reprezentoval především Etzler.

Ten přitom dorazil s celou svou rodinou. Zatímco vodítko a své dva čtyřnohé mazlíčky, belgické grifonky Ňuňalu a Bubáka, svěřil do ruky partnerce Heleně, on sám vozil kočárek s malým synkem Samuelem. Ten přišel na svět v pátek 15. června, přesto už se má čile k světu a s rodiči vyráží do společnosti.

Herec známý ze seriálů Pojišťovna štěstí či Cesty domů ovšem svého nejmladšího potomka v celé kráse neukázal, celou dobu ho nechal odpočívat v kočárku. Zato se svými pejsky pózoval docela ochotně. „Myslím, že na stará kolena budu otec par excellence,“ prozradil ostatně již před časem, že si chce miminko co nejvíc užít a pečovat o něj.

Poučil se tak prý ze svých chyb, jelikož na starší ratolesti prý kvůli kariéře nikdy neměl tolik času, kolik by si přál. Z prvního manželství má dcery Markétu a Magdalénu a s herečkou Zuzanou Bydžovskou pak zplodil syna Kristiána, který mu má odchod od rodiny stále za zlé. Miroslav se pak staral také o dceru bývalé manželky Vilmy Cibulkové (55), která si prošla závislostí na drogách.

VIDEO: Mirek Etzler promluvil o těhotenství partnerky: Co prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

 

Fotogalerie
44 fotografií