Už nebude dlouho trvat a Matyáš Vojtek přeroste svou matku. "Je pravda, že s ním puberta už pěkně cloumá. Občas má ve všem svoji pravdu a nezbývá mi než to respektovat. K hudbě ho to moc netáhne, i když dobře hraje na kytaru, ale propadl pouličnímu parkuru. A s tím je spojená i jeho nová image," svěřila se Blesk.cz Libuška, která se loni potřetí provdala za herce Zdeňka Rohlíčka a mají spolu desetiměsíční dceru Elu.

Matyáš trpí těžkou cukrovkou a s přibývajícím věkem si na to, že si musí píchat inzulin, zvykl. "Má takovou inzulinovou pumpičku, která mu ulehčila aplikaci inzulinu. Teď vím, že je to na doživotí, ale všechno jde tak rychle dopředu, že třeba jednou se toho úplně zbaví. Ale naučil se s tím žít a funguje jako všichni ostatní kluci v jeho věku," dodala bývalá tanečnice.

Libuška se už vrátila ke své profesi kosmetičky, dvakrát týdně ošetřuje. S tancem skončila kvůli zdravotním problémům s páteří. "Teď už jen radím a přemlouvám, aby tanec měli jen jako koníček a vystudovali něco pořádného, co je bude živit," směje se.

Fotogalerie
21 fotografií