Nově nabytá sláva ukázala Mikolasovi okamžitě i odvrácenou tvář a udeřila na jeho citlivou povahu plnou silou. „Velmi mne těší zájem fanoušků. Je milé, když mi napíšou. Třeba pošlou společnou fotku, že jsme se fotili na setkáních, která s nimi dělám po celé Evropě. Pak jsou ale i fanoušci, kteří to berou moc vážně,“ postěžoval si zpěvák, kterého trápí, když vidí, že vztah hvězdy a fanouška přerostl obvyklou mez.

„Jsou případy, a je jich víc, kdy mi mladé dívky vypisují, že pokud se s nimi nespojím nebo s nimi nezačnu chodit, tak si něco udělají!“ postěžoval si Mikolas. Na takové zprávy nebyl připraven. „Hodně to se mnou zamávalo. Jedna slečna ze Skandinávie mi denně posílá několik zpráv plných vydírání. Nezbylo mi tedy nic jiného než se v její zemi spojit s odborníkem a situaci řešit. Psycholog s ní už pracuje. Bohužel to není ojedinělý případ,“ popsal Blesku nejúspěšnější český zástupce na Eurovizi.

VIDEO: Mikolas Josef po úspěchu na Eurovizi: Pravda o mém vztahu k ženám

Video
Video se připravuje ...

Mikolas Josef po úspěchu na Eurovizi: Pravda o mém vztahu k ženám Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

„Moc si svých fanoušků vážím, proto kdykoliv se objevím v nějaké zemi, vyhrazuji si čas na setkání s nimi. V tom budu i nadále pokračovat, ale neodpustil bych si, kdyby se stalo někde neštěstí,“ uzavřel zpěvák, který je dnes evropskou hvězdou a doma tráví stále méně času.

Fotogalerie
27 fotografií