„Od té doby, co šířím pozitivní vlny, tak můj život je jako jeden velký sen,“ poděkoval rapper svým fanouškům na Instagramu ve videu v autě cestou na trénink. Ještě ke všemu se zdálo, že použil nějaký barevný filtr, jelikož byl tak trochu do růžova.

Popřál všem hezký den a pak samozřejmě poslal zprávu i své nové partnerce Jasmině Alagič (29). „Když jsem zamilovaný a plný lásky, tak mám tu vzkaz pro jedno fajn děvčátko," rozněžnil se ještě víc Rytmus alias Patrik Vrbovský a moderátorce s balkánskými kořeny řekl v chorvatštině, že ji miluje nejvíc na světě - „Volim te najvise na svetu."

Poté nechal zaznít romantické tóny písně z rádia, kde se zpívalo, jaká je to radost být zamilovaný. Rytmus si pokyvoval hlavou, jelikož zřejmě právě tohle nyní prožívá. Své city dává v jednom kuse najevo a je mu jedno, co si o tom kdo myslí. Pošramotil tím ale svoji image drsňáka a nehledí přitom ani na city své expartnerky Dary Rolins (45).

I když už ji nedávno svými citovými výlevy a prohlašováním, že podobně se ještě nikdy necítil, pořádně zranil, pokračuje vesele dál. Na Instagramu zveřejnil posléze i další videa s Jasminou. Nejprve ji jen po očku sleduje, pak už se s ní drží za ručičku a vodí podél vody za zvuků romantické skladby a s anglickým popiskem „Život je ♥". Následně se hrdličky natočily i ve chvíli, kdy Patrik nesl modelku a moderátorku na zádech a ona mu se zářivým úsměvem líbala hlavu.

Je jasné, že rapper je zkrátka v sedmém nebi a dvojice si užívá začátek vztahu, kdy je všechno růžové a zalité sluncem, než přijdou první hádky. Z takového vodopádu romantiky a sladkých řečí je už ale pomalu člověku až zle. Nejhůř ovšem stejně musí být Daře, která s Rytmusem prožila sedm let a teď to vypadá, že to pro něj vůbec nic neznamenalo.

VIDEO: Takhle ještě nedávno Jasmina lhala o vztahu s Rytmusem! Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
80 fotografií