„Quentina miluju jako všechny svoje děti. Mám jich pět a ke všem jsem se vždy choval hezky, " uvedl pro Super.cz podnikatel s tím, že v některých případech je ale tělesný trest nutný. „To, že dostane na p**el jako každý malý kluk, když zlobí, je normální. Rozhodně ho nebiju," brání se Kokta.

Reaguje tím na slova své tchyně, která ho v živém vysílání ve studiu Blesku obvinila v podstatě z týrání. „Pepa třískl Quentina tak, že ho srazil na zem, a řval na něj: ‚Ty kriple, půjdeš do diagnosťáku!'" tvrdila Štiková, podle níž měl vše na narozeninové oslavě vidět její manžel Michal Štika (48).

Ten už ale všechno popřel. „Cože? Ta se snad zbláznila! Jak na něco takového přišla? Tohle snad může vyslovit opravdu jen blázen. Fakt je to hnus,“ nechal se slyšet pro Extra.cz a svou ženu tím v podstatě usvědčil ze lži.

VIDEO: Válka Štik v redakci Blesku: Pepa zbil Quentina, vznesla drsné obvinění Monika 

Video
Video se připravuje ...

Válka Štik v redakci Blesku: Pepa zbil Quentina, vznesla drsné obvinění Monika David Turek

„Nestojím o to, aby ze mě dělala kripla, který ubližuje dětem. Vše, co vypouští do médií, je šílený a jsem z toho znechucený. Nebavím se s ní a odmítám to, není normální, co teď dělá," pronesl Josef na adresu tchyně  Moniky.

Ta ostatně manžela své starší dcery Ornelly Koktové (25) vůbec nešetří. V primácké reality show Štiky se do něj pouští pravidelně, a dokonce už mezi nimi došlo i ke rvačce! „Ve třetím díle jsem Moniku během té brutální hádky odtrhnul od Ornelly, protože chtěla moji manželku zmlátit, to se nedalo," popsal dramatickou situaci Josef.

Dokonce kvůli tomu chtěl natáčení předčasně ukončit. „Řekl jsem, že končím a už s ní natáčet nechci. Ale přemluvili mě k pokračování. Ty její výstupy se opakovaly a chtěl jsem to ukončit ještě jednou,“ dodal pro Super.cz vytočený Kokta.

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

 

Fotogalerie
54 fotografií