Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ester Ledecká vyhrála zlato: Hodně drsná reakce jejího bratra šokovala víc než její vítězství

/
  • Jonáš Ledecký si nebral servítky.
    17. února 2018 ● 14:20

    Výhra Ester Ledecké (22) na olympiádě v Jižní Koreji zaskočila celý svět. Dcera zpěváka Janka Ledeckého (55) si v superobřím slalomu podala největší světové favoritky a zároveň dojala své krajany, kteří jí drželi palce. K jejímu triumfu se vyjádřily jak tváře českého šoubyznysu, tak ostatní sportovci. A také nesmíme zapomenout na Esteřinu rodinu. Zatímco její slavný táta pěl na dceru ódy, její bratr Jonáš (24) se velmi ostrými slovy opřel do České televize.

  • 1.

    Jonáš Ledecký

    Jonáš ledecký
    Autor: Facebook

    "Rád bych se sešel s tou p*čou, která rozhodla, že místo toho pustí hokej...smrt ČT," okomentoval bratr Ester Ledecké to, že dramaturgie České televize dala místo vysílání sjezdu superobřího slalomu přednost hokejovému zápasu mezi Českem a Kanadou. Tím Jonáš ale neskončil. "Za to, že to nedáváte v televizi, by vás měli ukřižovat, vy č*ráci," dodal na Facebooku na adresu ČT. Také sdělil, že se musel dívat na britské vysílání, aby svoji sestru mohl vidět a fandit jí.

    Jonáš Ledecký se vyjádřil poněkud drsně.
    Autor: Facebook

    PRVNÍ SLOVA ESTER PO VÍTĚZSTVÍ ČTĚTE ZDE>>>


    To, že v televizi běžel hokej, jen dokazuje, jak obrovským překvapením vítězství Ester Ledecké pro všechny bylo. Rozhodně totiž nepatřila mezi favoritky. Americká televize NBC dokonce nyní řeší obrovský problém, protože před tím, než Ester Ledecká odstartovala, přenos ukončila a dál pokračovala v přenosu krasobruslení.

    Jonáš Ledecký se vyjádřil poněkud drsně.
    Autor: Facebook

  • 2.

    Janek Ledecký

    Vítězství své dcery okomentoval také Janek Ledecký. „Ona je úžasná. Skvělá,“ opakoval pro česká i zahraniční média zpěvák a skladatel. „Věřil jsem, že by se to mohlo jednou stát, ale třeba za rok, za dva, na příští olympiádě,“ řekl. Na svůj oficiální muzikantský facebookový profil hned pyšný táta začal sdílet svou radost z Esteřina zlata také se svými fanoušky.

     

    „Díky vám všem, co jste Ester drželi palce! A díky Ester! Mám neskutečnou radost!“ napsal na sociální síť a přidal společnou fotku se svou dcerou.

    Video
    Video se připravuje ...

    Janek Ledecký: Ester chce ukázat, že lyže a snowboard jde dělat současně iSport TV


    JAK SI ESTER VYJELA ZLATO A ŠOKOVALA CELÝ SVĚT! DETAILY ZÁVODU NAJDETE ZDE>>>

  • 3.

    Marta Jandová

    "Jooo, to je úžasný. Jako blesk. Obrovská gratulace. Ester," napsala si na sociální síť zpěvačka Marta Jandová, která Ester také držela palce.

     

  • 4.

    Aňa Geislerová

     "To bylo tak krásný! Dojemný a pokorný. Děkuju! Ester," poděkovala talentované sportovkyni také herečka Aňa Geislerová.

     

     

    PROČ SI ESTER PO VÍTĚZSTVÍ NA TISKOVCE ODMÍTLA SUNDAT BRÝLE? ČTĚTE ZDE>>>

  • 5.

    Barbora Strýcová

    I sportovci se těší z úspěchu mladé lyžařky a zároveň snowboardistky Ester Ledecké. Tenistka Barbora Strýcová jí fandila, co jí síly stačily. "Nejvíc bravo," vzkázala jí.

     

     

    Sportovci gratulovali Ester Ledecké.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Barbora Špotáková

    "Tak z tohoto jsme dnes všichni opravdu unešeni. Obrovská gratulace k historickému úspěchu!!! Já jsem se setkala s Ester na sportovci roku a měla jsem velké tušení, že přiveze zlato. Ale, že to bude na lyžích?! Tento týden jsem viděla opakování pořadu s Věrou Čáslavskou a vzpomněla si, jak čarovala v Londýně 2012 zlaté medaile. Jsem si jistá, že by se jí osobitost, projev, nadšení a pokora Ester Ledecké moc líbila. A kdo ví, třeba ji tu jednu tisícinu vteřiny taky trochu ze shora přičarovala. Každopádně, Česká republika má zase být na koho hrdá. Děkujeme," okomentovala obrovský úspěch oštěpařka Bára Špotáková.

  • 7.

    Jiří Prskavec

     Vodní slalomář a majitel bronzové medaile z letních olympijských her v Riu Jiří Prskavec Ester Ledecké gratuloval také. "Tohle je nesmysl. To klapne," napsal.

     

  • 8.

    Lukáš Krpálek

     Judista a zlatý olympionik Lukáš Krpálek byl z výkonu Ester Ledecké také nadšený. "Masakr! Velká gratulace," vzkázal jí na sociální síti.

     

    Sportovci gratulovali Ester Ledecké.
    Autor: Instagram

  • 9.

    David Limberský

     Fotbalista David Limberský Ester také složil poklonu. "Největší sportovní událost historie," napsal.


    Sportovci gratulovali Ester Ledecké.
    Autor: Instagram

  • 10.

    Šárka Pančochová

    Snowboardistka Šárka Pančochová, která na medaili z olympijských her teprve čeká, Ester také fandila. A dokonce se vyfotila s její zlatou medailí.

     

    Sportovci gratulovali Ester Ledecké.
    Autor: Instagram

  • 11.

    Eva Samková

    Snowboardistka Eva Samková je už majitelkou bronzové medaile z letošních her. Kolegyni Ester přišla také držet palce přímo na místo závodu. "Jsme z toho všichni vykulení. Ester je totální bohyně," uvedla.


    Sportovci gratulovali Ester Ledecké.
    Autor: Instagram

  • 12.

    Martin Veselovský

    Moderátor Martin Veselovský byl z vítězství Ester Ledecké také trochu v šoku. "Jsem trochu mimo sítě, ale chápu to správně, že Ester Ledecká má olympijské zlato a půlka Twitteru mele o tom, kolik chyb cestou dolů nadělala," ptal se.

     

    Martin Veselovský
    Autor: Twitter

  • 13.

    Katie Ledecky

    Úspěšná plavkyně Katie Ledecky, která na OH v Londýně získala zlatou medaili, se už dřív setkala s otázkami od novinářů, jestli není s Ester ledeckou spřízněná. Odpovídala, že ne. Nyní ale asi změnila názor. "Ester, myslím, že jsme příbuzné, měly bychom udělat DNA test," vzkázala jí na internetu a přidala hashtag: zlaté sestřenice. 

    Katie Ledecky
    Autor: Twitter

    Fotogalerie
    61 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 198

velka_0: Bože, nechejte si ty urážky, všichni nemohou být dokonalí jako vy, ani my nejsme

(21. 02. 2018 21:03)

velka_0: Ester i její bratr Jonáš jsou hezcí a slušně vychovaní, samo, že se projevuje, zvláště bratr, jako ostatní mladí. Škoda jen, že je učili rodiče doma, nevyrůstali ve školním kolektivu dětí, budou mít celoživotní tzv. sociální absťák. Jinak držíme palce oběma potomkům v žití !

(21. 02. 2018 21:00)

velka_0: Souhlasím s : Radek Rekus: Držím pěsti, určitě se, Janku, sejděte s USA příbuznými, bude to nádherné ! Myslím, že nejenom čeští Ledečtí jsou příbuzní s USA rodinou Ledeckých. Je jich pouze cca 1000 na světě, jak zjistil Michael - Míša - bratr americké Ledecké Katky ... Dělám trošku genealogii, mám svůj rodokmen do 17. st. Jsme zčásti židovská rodina, Ester a Katka mají i ten náš nosánek nebo nosánek hvězd plavkyň a lyžníků ?

(21. 02. 2018 20:55)

villon: Sám vypadá na čůuůrááka...

(19. 02. 2018 09:38)

Monikay: V jiném deníku tvrdí že sprostá slova byla na místě. je to srabochlap, který se neumí omluvit, když mu ujede huba

(18. 02. 2018 16:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy