Ještě nedávno policie žádné novinky ohledně případu neměla a slibovala, že víc informací bude mít na konci ledna. Nyní už mají ale kriminalisté zřejmě jasno.

„V souvislosti s tímto případem jsme obvinili šestapadesátiletého muže z přečinu výtržnictví a porušování domovní svobody," uvedla pro primácký Top Star tisková mluvčí policie Lenka Vilímková.

„Nyní probíhají procesní úkony v trestním řízení a případ nadále vyšetřujeme. V případě prokázání viny u soudu hrozí muži až tři roky odnětí svobody," dodala k případu. Sám známý svalovec na to ovšem reagovat nechtěl. „Nebudu se k tomu vyjadřovat," řekl jen stroze.

Maxa přitom nejprve údajnou rvačku na svatomartinských slavnostech, kdy měl napadnout ženu a postaršího muže, popřel. Ani po zahájení vyšetřování svou účast nepřiznal a vše považoval spíše za útok na svou osobu. „Moc dobře nechápu, co vyšetřují, ale je to jejich věc. Já myslím, že se to vyšetřuje především proto, že jsem Martin Maxa. Kdyby to byl kdokoliv jiný, tak se nic nevyšetřuje a všechno je úplně jinak," vysvětloval dříve Top Staru.

VIDEO: Martin Maxa má strach z letadel! Kvůli terorismu?

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa má strach z letadel! Kvůli terorismu? DAVID TUREK, JAROSLAV BOUDA


 

Fotogalerie
26 fotografií