Aneta se rozhodla zpříjemnit si posledních pár dní v roce a vyrazila do rakouského Salzburgu, kde si užívá plnými doušky. Nejenže si zabruslila na kluzišti, ale také si zaplavala v bazénu s azurovou vodou a výhledem na majestátní zasněžené hory.

Neodolala a na sociální síť si pověsila z vody hned dva snímky. Na jednom ukázala jen záda, ovšem na druhém se položila na hladinu a odhalila tak, že na sobě nemá žádné plavky! Zatímco klín jí schovala voda, její velká ňadra s bradavkami trčícími vzhůru jsou jasně vidět.

Zatímco mnohé pány jistě potěšila, našli se i kritici. Ti neváhali a odvážnou fotku nahlásili kvůli nevhodnému obsahu. To ovšem Krejčíkovou pořádně vytočilo. „Zpráva pro správce Instagramu a kohokoliv, kdo o něčem rozhoduje a zabývá se úplně zbytečnýma věcma. Na co si to hrajete??“ připsala pak ke snímku.

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice: Roky jsem nosila špatné podprsenky!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Roky jsem nosila špatné podprsenky! Igor Hellebrandt / BPŽ

„Internet je plný zla, nelegálních věci, videí, kde se ubližuje druhým, porna, nahoty a Vy se skutečně budete zabývat fotkou, která je decentní a navíc velmi krásná,“ obhajovala se představitelka Gábiny v nekonečném seriálu Ulice. Ani v něm ostatně nebyla vždy zrovna vzorem počestnosti.

Na svá prsa je zřejmě velmi pyšná a nestydí se je ukázat. O tom jsme se mohli přesvědčit i v minulosti, kdy se hned několikrát svlékla před kamerou. Na fotky z erotických scén se můžete podívat v galerii. ->

Fotogalerie
45 fotografií