Berenika před měsícem na sociální síť umístila snímek z její postele. Nohou hladila záda tmavovlasému muži. I když na první pohled připomínal jejího manžela Pavla Čecháka, tak to on nebyl! Extra.cz uvedlo, že se jedná o Lukáše N., Blesk.cz vypátral ještě víc, a sice že jde o tanečníka Lukáše Nechvátala.

A jak už to bývá, tak se poznali při společné práci v televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Lukáš byl v show jedním z tanečníků, kteří doprovázejí hvězdy. A podle fotek na sociální síti to vypadá, že Lukáš už jednu holku má! Často se v objetí fotí s půvabnou zrzkou Anežkou.

A přitom ještě nedávno v rozhovoru pro IDNES.cz dávala rozpad manželství za vinu Čechákovi. "Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že už mě nechce, tak je to takové… No, člověk to nečeká. Představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala," tvrdila Berenika. Kohoutová si s Čechákem začala, když ho herečka Táňa Vilhelmová opustila kvůli Vojtovi Dykovi.

No, možná za jejich rozchod nemůže jen Pavel...

VIDEO: Jakub Kohák: Překvapilo mě, že do Tváře šla Vilhelmová!

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák: Překvapilo mě, že do Tváře šla Vilhelmová! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
54 fotografií