I když by si to moc přál, zatím má smůlu. Miliardář Karel Janeček, který má dvě manželky – jednu oficiální a druhou, kterou pojal za svoji při buddhistické svatbě v Bhútánu, rozhodně nežije s oběma ženami Lilií i Mariem v jedné domácnosti a v ideálním světě. „Přál bych si to. Je to můj životní sen. Ale ještě to tak není,“ řekl v rozhovoru pro eXtra.cz.

„Je to nová situace. Vyvíjí se to. Nebydlíme spolu. Každá žena potřebuje mít kolem sebe svůj prostor. A my to respektujeme,“ vysvětlila také sama Lilia Khousnoutdinova, která má velké zkušenosti s životem v otevřeném vztahu.

„K další ženě jsem ochotná cítit lásku. V našem případě je velká touha po respektu, empatii, jsme v podobné situaci. Empatie se nám může prohloubit. Ale pochybuju, že bychom mezi sebou vyvinuly vztah. My jsme se nevybraly. Žiju v otevřených vztazích nějakou dobu. Je to jednoduché v okamžiku, když panuje pravdivost. Je to náročné, mezi lidmi musí být respekt a snaha, lidskost. Empatii už mezi sebou máme,“ uzavřela Lilia, která je navíc sama vdaná za jiného muže.

VIDEO: Karel Janeček promluvil o svém harému.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
29 fotografií