Zatímco Michal Hrdlička se živí „pouze“ jako manager Karolíny Plíškové, jeho snoubence se po vyhraných turnajích miliony na účet jen sypou. Jen za poslední rok si vydělala 134 milionů korun, na což Hrdličkův příjem zdaleka nestačí.

Snáší to dobře, my v našem vztahu peníze vůbec neřešíme, myslím, že to do vztahu vůbec nepatří, a proto i dobře fungujeme,“ svěřila se v Top Staru Plíšková.

Ne každý muž by to přenesl přes své ego, ale Hrdlička ví, že v tomhle směru Karolínu překonat nemůže. „Vydělává o hodně víc peněz než já, to je jasný. Ale na druhou stranu to není tak, že bych se vzdával funkce chlapa v té domácnosti. Nehledě na to, že vydělává víc a má daleko víc prostředků, tak já se normálně starám sám o sebe a snažím se starat i o ni. Takový to placení večeří jde všechno za mnou. Karolína je taková, že mi to nedává sežrat, jako že jsem oproti ní švorcák,“ přiznal moderátor, který doprovodil tenistku do luxusního butiku s hodinkami, jichž se stala ambasadorkou.

Milenci se v červenci zasnoubili, ale svatba je zatím v nedohlednu. „Svatbu naplánovanou nemáme, možná na příští rok bysme to tam chtěli dát, takže nějak to tam budeme muset nacpat mezi ty turnaje,“ doplnila Plíšková, která v nejbližší době neplánuje ani děti.

Fotogalerie
19 fotografií