Proč to všechno? Tak si to Tornádo Lou přála a dcera poslední maminčino přání splnila. „Nechtěla obřad. Přála si, aby si na ni lidé práskli šampáňo a zapálili svíčku. Snad se na mne maminka nebude zlobit, že jsme jí s Divadlem ABC obřad zorganizovali. Lidé se s ní chtěli rozloučit a to jsem jim nemohla upřít,“ řekla Blesku hereččina dcera Zuzana Hášová (56).

Video
Video se připravuje ...

Fialová (†88) si vybrala speciální urnu už před smrtí: Z Květy vyroste strom! Lukáš Červený

Proto také pro maminku pořídila rakev v netradiční barvě. „Maminka bílou milovala. Byla to pro ni barva veselí,“ vysvětlila Hášová, která vymyslela i to, že si všichni kolegové a kamarádi, kteří na herečku na jevišti vzpomínali veselými historkami nebo drželi čestnou stráž u její rakve, připili šampaňským na její poslední cestu. „To se určitě mamince tam nahoře bude líbit,“ dodala dcera herečky.

A netradiční bude i samotné uložení hereččiných ostatků na Slovensku v Lazisku poblíž Liptovského Mikuláše. Její popel bude ve speciální urně smíchaný s hlínou a semenem stromu, který ze zakopané urny vyroste. „Maminka Lazisko prostě milovala. Navíc na místním hřbitově má pochovanou maminku i svoji sestru,“ svěřila Blesku hereččina dcera Zuzana Hášová.

VIDEO: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví!

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví! Lukáš Červený

VIDEO: Květa Fialová jako Tornádo Lou ve filmu Limonádový Joe.

Video
Video se připravuje ...

Květa Fialová jako Tornádo Lou ve filmu Limonádový Joe Facebook.com

Fotogalerie
96 fotografií