Sto dvacet hostů, svatba za čtvrt milionu. Podnikatel v oblasti informačních technologií Jiří Paroubek mladší (33) si po 8 letech společného života vzal partnerku Terezu (34). Sestru Margaritku tam ale neměl. „To jsou naschvály Petry, nic jiného. Je to seriál naschválů Petry, ona nemá potřebu udržovat vztahy se svojí rodinou, se svojí matkou, s bratrem, takže myslím, že tuhle potřebu nemá ani u ní. Je s ní v zahraničí,“ řekl pro Blesk naštvaně Paroubek starší. Sama Petra ale cokoliv, co se týká dcery, odmítá komentovat.

A dobře ví, proč mlčí. Manželé se totiž nemohou dohodnout na péči o malou. Paroubek si totiž přeje péči střídavou. Petra podle něho chce péči výlučnou. O věci bude muset rozhodnout soud a první stání už je pozítří. A podle informací Blesku platí pro oba brzy již exmanžele přísný zákaz medializace, tedy mluvení o dceři s médii.

Syn Jiří ml.: Stojím za tátou!

Na nepřítomnost sestry Margarity si stěžoval i sám ženich, ačkoliv tam neměl ani vlastní 10letou dceru z předchozího vztahu. „Jsem určitě na straně táty. Vím, jak moc se snažil dát rodinu zpět dohromady. O Petře si myslím již několik let to stejné a musím říct, že jsem překvapen, kam až je schopná zajít i vůči mé sestře, kterou mám moc rád, i vůči tátovi, který na ni byl vždy hodný a slušný,“ okomentoval situaci svého otce.

Fotogalerie: Jiří Paroubek ženil syna. K oltáři přišel…
91 fotografií

Stará láska nerezaví?

Jiří Paroubek dorazil na svatbu syna ruku v ruce s první ženou Zuzanou (60), kterou kvůli Petře před 10 lety opustil. Právě až příliš dobré vztahy s ex byly podle slov Paroubkové spouštěčem krachu jejich manželství.

VIDEO: Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce!

Video
Video se připravuje ...

Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce! Martin Hykl

Fotogalerie
33 fotografií