I když to vypadalo, že na Primě o jejím jiném stavu neví, tak naopak, byli mezi prvními, komu to Lucka řekla. A její těhotenství nemá s koncem v televizi nic společného.

Už delší dobu jsem cítila, že si tenhle typ pořadu (divošky) zaslouží někoho mladšího, možná lépe řečeno, přišla jsem si na něj, jako ženská, už stará. Ven se to sice dostalo v den, kdy jsem oznámila, že jsem těhotná, ale na Primě to samozřejmě věděli o několik měsíců dřív a ve všem mi vyšli maximálně vstříc. Nejen za to jim patří velký dík,“ řekla Blesk.cz nastávající maminka.

Šilhánová své první dítě čeká s přítelem Jaroslavem, s nímž už víc jak rok žije. „Svatba jednou určitě bude, chceme si jí však užít se vším všudy oba dva, takže to necháme až na dobu, kdy mrňous trochu povyroste a já nebudu kojit,“ říká Lucie, která ještě pohlaví miminka nezná, ale vědět ho určitě chtějí. 

I když v neděli zmizí z obrazovky, tak posluchači Evropy 2 o její hlas nepřijdou. „V rádiu bych samozřejmě chtěla zůstat co nejdéle. Jak to ale bude ve skutečnosti, se teprve uvidí podle toho, jak mi bude, jak budu zvládat každodenní vstávání ve 4:40,“ dodala těhulka.

VIDEO: Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
16 fotografií