Rozvod není nic příjemného ani pro pár, který už spolu nechce být, a už vůbec ne pro děti, které tomu všemu musí přihlížet. Když se fotbalista Tomáš Řepka rozváděl s Vlaďkou Erbovou, šlo také o jejich syna Marcuse.

"Od září jsem ho neviděl. Protože se jeho matka odstěhovala s novým partnerem do Brna," vysvětlil v rozhovoru pro Magazín MF Dnes Řepka. Erbová se s hokejistou Michalem Gulašim i s dětmi Markusem a Viktorií přemístila do Brna, kde rozjela byznys v oblasti modelace nehtů.

"Máme s druhou exmanželkou styk s dítětem určený dohodou. Takže je to na ní, jestli mi ho dá, nebo ne. Já jsem s ní zažil, když si pro její první dítě jezdil jeho otec. Vím, co kolem toho dokázala tomu dítěti udělat za peklo, a nechci Markuse něčemu takovému vystavit," přiznal Řepka s tím, že situaci takhle nenechá a vše pečlivě řeší s právníky.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Erbová má dceru Viktorii s hokejistou Zdeňkem Bahenským, se kterým byla také vdaná. On si po jejich rozvodu našel modelku Táňu Makarenko, se kterou se s dcerou Viktorií stýká.

Fotogalerie
28 fotografií