Těšila se, jak si spolu užijí dny volna. Bezstarostné letní radovánky jim ale skončily dřív, než pořádně začaly. „Návrat z tábora rovnou do Motola a sádra na 3 týdny. Prostě bezva na prázdniny,“ posteskla si Monika na sociální síti u fotky staršího syna s rukou v gypsu. Blesku se svěřila, jak se to celé seběhlo.

Stalo se mu to poslední večer a nikomu o tom neřekl. Nebrečel… nic. Sám netušil, že by to mohl mít zlomený,“ svěřila se nám. A popsala Blesku další sled událostí: „Byla to klasická klukovina – přetahovali se o dveře, a když se rozlítly, tak Kubu trefily do ruky.“ Moničiným letním plánům tak odzvonilo, Kubík bude mít dlahu tři týdny, další tři pak bude muset být v klidu.

Musí se šetřit, což je škoda. Nesmí hrát fotbal, na trampolínu a hlavně nemůže jezdit na vodních lyžích, na co jsme se moc těšili. Už tento týden se chystaly tréninky. To nás moc mrzí,“ netajila moderátorka velké zklamání. Její syn Kubík to prý zatím bere jako dobrodružství. Snad nezmění názor, až bude mladší bráška Matěj (8) dovádět u vody.

VIDEO: Rozvedená Monika Marešová: Ukázala svoje bydlení! Doma je nás pět!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Monika Marešová: Ukázala svoje bydlení! Doma je nás pět! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz /Matt Foster - Highway

Fotogalerie
15 fotografií