Zpěvák Milan Drobný svou partnerku Danu požádal o ruku na Štědrý den. „Představovala jsem si, že k tomu dojde třeba na Silvestra nebo Nový rok. Pláž, moře, západ slunce, jen my dva,“ svěřila se před časem. Po zásnubách spolu odletěli na Zanzibar.

Milan ještě před svatbou naznačil, že nechtějí mít nic velkého. „My to budeme mít s Danou skromné. Myslím, tak okolo třiceti lidí, víc ne. Víceméně rodina a pár přátel,“ prozradil. Jiří Krampol už se z účasti omluvil, protože musel jít s manželkou Hankou na psychiatrii domluvit další postup léčby. Zato ale dorazil herec Luděk Sobota v doprovodu své manželky Adriany. Nevěstě šla za svědka zpěvačka Yvetta Simonová, ženichovi nejlepší kamarád od tří let podnikatel Antonín Prejza.

Snoubence na břehu rybníka doprovázela melodie Žlutá ponorka a po obřadu si Milan nechal zahrát písničku Už je to uděláno, už je to hotovo. Po výměně prstýnků se novomanželé měli políbit netradičně 14krát, a to proto, že se sečetlo datum 7. 7., tedy 7+7.

„Vím, že jsem dlouho říkal, že dvě svatby stačí a že do třetice už do toho nepůjdu, po půl roce s Danou jsem zjistil, že je to výjimečná žena, že si sedneme ve všem, jak ve sportu, tak v kultuře a samozřejmě i v sexu, byla by škoda promarnit ten okamžik,“ řekl spokojeně Milan.

VIDEO: Jak bydlí Milan Drobný? Ukázal luxusní palác za miliony! Neuvěříte!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Milan Drobný? Ukázal luxusní palác za miliony! Neuvěříte! Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií