„Je mi jí líto, že je v nemocnici, ale moc doufám, že jí tam pomohou,“ věří herec, který na svou Haničku nedá dopustit. A i to, že kombinovala nejrozmanitější prášky a do toho pila víno, si vysvětluje po svém.

„Ona to není žádná sranda. Nepracovala, byla ženou v domácnosti, aby se o mě mohla starat, a prakticky neopouštěla byt,“ vysvětluje Krampol. „Já jsem věčně někde v trapu, něco točím, někam jezdím a ona byla, chudák, vlastně pořád sama doma...,“ sype si popel na hlavu.

Za Hankou nechodili ani kamarádi. „Moc jich nemá,“ říká herec. Hanka si tak čekání na manžela krátila popíjením, a když ji přepadla deprese, lupla si pilulku proti úzkosti.

„To se jí nedá vyčítat! Ani to, že brala prášky na spaní, protože ji po různých operacích bolí tělo...,“ hájí Krampol ženu svého života. Protože ale Hanka prášky a alkohol kombinovala příliš dlouho, začaly se dostavovat epileptické záchvaty. Až tehdy Jirka dostal o milovanou bytost strach.

„Vždyť ji to mohlo taky zabít! Jsem rád, že ji vyčistí a odvyknou té spoustě prášků a alkoholu. A nebude to pro ni snadný, protože si určité věci bude muset už provždy odepřít,“ dodává starostlivý a milující manžel.

Video
Video se připravuje ...

Chovanec ve Sněmovně uspěl se zbraněmi. A Krampolová je na psychiatrii. Bára Horáková, Lukáš Červený, redakce Blesk

Fotogalerie
40 fotografií