„Hanka je v nemocnici...,“ přiznal nejprve Blesku herec se smutným výrazem ve tváři. Ovšem k diagnóze své ženy se původně vůbec nechtěl vyjadřovat. Naopak se snažil na večírku rozptýlit jinou komunikací. „Jirka je z toho zdrblej, nechce si se mnou ani připít. Pije jenom vodu,“ řekl nám jeho kamarád.

Hana Krampolová měla již nesčetněkrát v minulosti zdravotní problémy. Obvykle se jednalo o nejrůznější úrazy. Jednou stačilo pouhé špatné našlápnutí a Hanka si zlomila kotník. Jindy měla pro změnu v sádře ruku, s níž byla později také na operaci. Hodně bolestí jí přineslo i poraněné koleno.

VIDEO: Zdraví Hanu trápilo i v době, kdy s manželem vystupovali v pořadu VIP Prostřeno. Tehdy ji musela odvézt sanitka!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová vypadla z VIP Prostřeno! Odvezla ji záchranka! FTV Prima

Manželka známého herce a moderátora tak musela často docházet na rehabilitace a snažila se svou kondici zlepšit i plaváním. Jenže bohužel brala i spoustu léků. Ty ale různě kombinovala a navíc se na ně napila i alkoholu. Vražedná kombinace způsobila, že Hana začala trpět vážnými epileptickými záchvaty.

Fotogalerie: Životní radosti a strasti manželky Jiřího …
42 fotografií

 „To víte, měla neustálé problémy s kolenem, ramenem, bolelo to, a tak blbě kombinovala prášky na bolest, na spaní, na uklidnění, potom si dala třeba jedinou skleničku, a nebo ani nedala, a hned dostala záchvat,“ vysvětloval okolnosti Krampol.

VIDEO: Krampolová v talk show Markéta dráždí celebrity prozradila, že kvůli grupen sexu přišla o kamarádku!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová v talk show: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Situace už byla neúnosná, a tak jeho drahá manželka musela být hospitalizována na Psychiatrické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí.

Jaká léčba Hanku na psychiatrii čeká? A kdy se bude moci vrátit domů? O tom promluvil její muž Jiří Krampol. Celou jeho zpověď najdete v dnešním tištěném Blesku!

Blesk 28. 6. 2017
Autor: archiv Blesku
 

Fotogalerie
67 fotografií