František Janeček, autor hudby k Létu, plní slib, který Natálce dal. Poté, co na sebe strhla veškerou pozornost v ním produkovaném muzikálu Ples upírů, kde okouzluje i nejpřísnější kritiky, dal její kariéře další impuls.  

Video
Video se připravuje ...

Grossová jako nová Bartošová: Poslechněte si, jak Natálka přezpívala Ivetin hit Léto! GoJa

Písničce, s kterou poprvé zazářila Iveta Bartošová, nechal udělat zbrusu nový kabát. „Samozřejmě zůstala zachována moje hudba a text Eduarda Pergnera, a o novou, rychlejší aranž se španělskou kytarou se postaral Jarda Helešic. Podobu klipu má na svědomí Pavel Šmerda a jeho spolupracovník z Hong Kongu,“ prozradil Janeček. V novém videoklipu tak původní stylizaci českého maloměsta a koňských stájí nahradilo moře a písečné pláže.

A klip, který čerpá ze záběrů, které s Natálkou natočil bratr její sestry Denisy Robin Puškáš, sklízí u posluchačů velký úspěch. „Naty byla nabídkou znovu nazpívat Léto nadšená, protože tuto písničku miluje. A protože nechce Ivetu napodobovat, byť ji měla moc ráda, dostala písnička zcela nový kabát. Věříme, že se bude líbit!“ prozradila Natálčina maminka Šárka.

Takhle Grossová zpívá v Plesu upírů! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Uniklo ze zkoušek! Takhle se Grossová a Vojtko chystají na Ples upírů! Petr Soukup, Petr Macek

Fotogalerie
18 fotografií