Královna dětských srdcí je u pořadatelů akcí stále velmi oblíbená. Svou pozornost tak může vložit do pracovního nasazení a ne do smutnění nad necitlivým manželem. Ten se totiž na své narozeniny ani neobtěžoval přijít domů a rozbalit si dárek, který pro něj Dáda připravila.

„V sobotu jedu na festival Mezi ploty, těším se,“ prozradila Patrasová plán výletu do areálu pražské Psychiatrické léčebny v Bohnicích deníku Aha!. Tentokrát to přitom není jen tak nějaké angažmá.

V Bohnicích mimo jiné bojují s Alzheimerovou chorobou, kterou trpěl Dádin tatínek. Pro herečku a zpěvačku to tak je velice emotivní zážitek. Na charitativní akci přijde na řadu ve čtvrt na šest. Náladu jí také zvedne setkání s řadou kolegů, jako jsou Richard Müller (55), Tomáš Klus (31), Michal Pavlíček (61) a mnoho dalších.

V neděli už vůbec neví kam dřív skočit. Dopoledne hraje v pražském Divadle Hybernia v muzikálu Alenka v kraji zázraků, odpoledne má vystoupení v Městské knihovně. „Nabíjí mě přízeň diváků,“ říká dojatá Patrasová. „Maminky mi většinou s porozuměním tisknou ruku, děti mě objímají,“ prozradila o tom, jak zahání své chmury.

VIDEO: Dáda Patrasová o uměleckém talentu v rodině.

Fotogalerie
45 fotografií