Na své blízké klade vysoké nároky, nejnáročnější je ale sám na sebe. Jeho rozchod s dlouholetou partnerkou Mátlovou byl pro mnohé šokem, pro jiné dlouho tutlaným tajemstvím. „Janeček je v první řadě profesionál, který nechce svými osobními problémy strhávat pozornost od práce, na které má záleží. Teď chystá premiéru muzikálu Ples upírů, který má být nejdražší českou produkcí všech dob, a žabomyší partnerské spory mu ubírají energii, kterou potřebuje pro divadlo,“ tvrdí jeho blízcí. „Terezinu nevěru už má v hlavě dávno srovnanou, je to rok stará záležitost. Janeček je nad věcí, ale nechce, aby do jejich problémů byla zatahová na jejich dcera Emilka. To je totiž jeho slabé místo, a všichni to vědí, včetně Terezy,“ dodává zdroj Blesku.

Bouřlivý vztah plný scházení a rozchodů se však nečekaným provalením krize na veřejnosti ještě více zkomplikoval. Mátlová se od Janečeka odstěhovala a zdá se, že dlouho otřásané svatbě definitivně odzvonilo.

Jeho obří majetek tak Mátlovou mine, byť se jako máma Janečkovy dcery asi nikdy nebude mít špatně. Janeček vlastní domy v Dominikánské republice i byt v Miami, je milovníkem obrazů a šperků, a hlavně je úspěšným autorem, a tedy vlastníkem autorských práv na řadu hitů Michala Davida či Karla Gotta.

Kapitolou samo o sobě je jeho divadlo GoJa Music Hall, ve kterém produkuje úspěšné muzikály. Jen Fantoma Opery zde viděly statisíce diváků, a od 12. února zde bude sídlit Ples upírů, v nějž producent vkládá nemalé naděje. 

Fotogalerie
53 fotografií